Project Assistant

Ben jij iemand die het overzicht weet te houden, meerdere ballen tegelijk in de lucht kan houden en goed kan samenwerken met verschillende afdelingen? Vind jij bestanden van gisteren net zo snel terug als die van vorig jaar? En zet jij de punt en de komma altijd op de juiste plek? Dan is deze functie zeker wat voor jou!

MediCapital Rent is een internationaal opererend bedrijf dat medische apparatuur verhuurt en logistieke diensten verleent aan de farmaceutische industrie in het kader van geneesmiddelenonderzoek.

Ter uitbreiding van onze hard groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven Project Assistant. De rol is voor onze locatie in Leiden.

Wat ga je bij ons doen

Als Project Assistent speel jij een belangrijke rol in de ondersteuning van onze lopende projecten. Deze projecten zijn ingericht bij onze internationale klanten die onze service inzetten voor ondersteuning tijdens klinische studies. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld een onderzoek naar nieuwe medicatie en/of vaccinatie. Als Project Assistent biedt je ondersteuning aan het team van onze interne Project Managers. Hierbij kan je denken aan een breed en diverse takenpakket met onder andere het volgende:

Hierdoor merk je dat je al snel deel wordt van de vele projecten en de dynamiek die dit met zich meebrengt. Dit zorgt niet alleen voor veel afwisseling maar ook voor steeds weer nieuwe uitdagingen en vraagstukken.  

Wat neem je mee?

Idealiter heb je ervaring in een baan waarbij je projecten hebt ondersteunt en/of ervaring hebt opgedaan binnen de klinische sector. Je bent een echte teamspeler die denkt in oplossingen en kansen. Tijdens het sollicitatiegesprek horen we je graag deze ervaringen met ons delen.

Je bent daarnaast communicatief vaardig in Nederlands en Engels, hebt oog voor detail en vindt het leuk om service en klant gericht te werken. We zijn op zoek naar een nieuwe collega met relevante en aantoonbare werkervaring en opleiding als achtergrond.

Wat kun je verwachten van MediCapital Rent

Binnen MediCapital Rent hebben we een informele “global” werkomgeving en dat is een van de dingen die ons uniek maken. We bieden mensen een omgeving waarin ze hun persoonlijkheid, kennis en kunnen mee kunnen brengen om bij te dragen aan de groei van de organisatie. We bieden onze medewerkers de ruimte om zichzelf te ontwikkelen zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

Spreekt dit alles je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet en dat kan via deze link

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Rory Limburg via rlimburg@medicapitalrent.com of +316 83 53 34 17