Junior Financial Controller

MediCapital Rent is een internationaal opererend bedrijf dat medische apparatuur verhuurt en logistieke diensten verleent aan de farmaceutische industrie in het kader van geneesmiddelenonderzoek. Voor de ondersteuning van onze Financiële Administratie in Leiden en de sterk groeiende wereldwijde business, zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

Junior Financial Controller

Werkzaamheden:

Deze vacature betreft een groeifunctie naar Financial Controller, waarbij je op termijn ook taken uit de P&C-cyclus uitvoert en waarin je gecoacht wordt door de Finance manager. Als Junior Financial Controller draag je bij aan een betrouwbare en actuele financiële administratie zodat alle vragen op financieel gebied snel en correct kunnen worden afgehandeld. De focus voor deze functie ligt op de hands-on ondersteuning van de operationale taken. Daarnaast zijn er diverse andere financieel administratieve en control taken te vervullen.

Jouw verantwoordelijkheden:

Dit alles en nog veel meer zul je in nauwe samenwerking doen met de collega’s van Project Management, Finance, HR, de externe accountant en in voorkomende gevallen met andere (internationale) collega’s binnen MediCapital Rent. Je rapporteert aan de Finance manager.

Jouw profiel:

MediCapital Rent biedt jou:

Interesse?

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar ons Human Resources team via ons sollicitatieformulier.

Voor inhoudelijke vragen over de functie, neem contact op met ons Human Resources team op telefoonnummer 071-581 4 581.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld *