Distribution Associate

Ben jij een aanpakker, vind je het leuk om proactief bij te dragen aan hardwerkend team en pak je snel nieuwe dingen op? Dan zijn wij op zoek naar jou. Werken in een internationale en informele omgeving met een gezellige groep collega’s is wat wij je daarvoor in de plaats bieden.

MediCapital Rent is een internationaal opererend bedrijf dat medische apparatuur verhuurt en logistieke diensten verleent aan de farmaceutische industrie in het kader van geneesmiddelenonderzoek.

Voor uitbreiding in ons team in tijden van gestage groei zijn wij op zoek naar een meerdere nieuwe collega’s in de rol van Distribution Associate voor onze locatie in Leiden.

Wat ga je bij ons doen

Werken binnen ons team weet je wat aanpakken is. Je werkt samen met je collega’s in het team dat zorg draagt voor alle uitgaande goederen richting onze klanten wereldwijd. Voor dat onze producten worden verstuurd moeten ze eerst gecontroleerd worden, dit loopt uit een afhankelijke van welk apparaat, een stukje technische affiniteit is daarom welkom. Nadat dat alles is gecontroleerd en in goede staat zorg je ervoor dat alles klaar wordt gezet voor pick-up van onze vervoerders.

Hierbij een overzicht van welke soort werkzaamheden je kan verwachten:

Wat neem je mee.

Wat kun je verwachten van MediCapital Rent 

Binnen MediCapital Rent hebben we een informele “global” werkomgeving en dat is een van de dingen die ons uniek maakt. We bieden mensen een omgeving waarin ze hun persoonlijkheid en kennis en kunde mee kunnen brengen om bij te dragen aan de groei van de organisatie. We bieden onze medewerkers de ruimte om zichzelf te ontwikkelen zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

Interesse?

Spreekt dit alles je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet via het sollicitatieformulier. Mocht je inhoudelijke vragen hebben kan je contact op nemen met Rory Limburg via rlimburg@medicapitalrent.com of +31 6 83 53 34 17.