Project Assistant (Full-time)

Ben jij gemaakt om in een ondersteunende rol, jouw collega’s en de klant te ontzorgen? Vind jij bestanden van gisteren, net zo snel terug als die van vorig jaar? En zet jij de punt en de komma altijd op de juiste plek? Dan is deze functie zeker wat voor jou!

MediCapital Rent is een internationaal opererend bedrijf dat medische apparatuur verhuurt en logistieke diensten verleent aan de farmaceutische industrie. Voor de ondersteuning van ons Project Management team in Leiden zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

PROJECT ASSISTENT

Werkzaamheden:

Als Project Assistent draag jij bij aan projecten waarmee MediCapital Rent klinische studies ondersteunt, bijvoorbeeld een onderzoek naar nieuwe medicatie. MediCapital Rent is tijdens deze studies de leverancier van apparatuur en bepaalde services. Als Project Assistent bied je ondersteuning aan deze lopende studies. Dit doe je onder andere door:

Dit alles en nog veel meer zul je in nauwe samenwerking doen met onze Project Managers. Hierdoor zul je al snel deel worden van het team en bij al onze projecten betrokken zijn. Dit zorgt niet alleen voor veel afwisseling maar ook voor steeds weer nieuwe uitdagingen en vraagstukken.  

Je beschikt over de volgende talenten:

MediCapital Rent biedt: 

Interesse? 

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar Dominique Geneste-Hanssen via ons sollicitatieformulier.

Voor inhoudelijke vragen over de functie, neem contact op met Dominique Geneste-Hanssen op telefoonnummer 071-581 4 581. 

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld *