Finance Manager (Full-time)

Werk je graag in een veelzijdige, internationale omgeving en ben je een financieel manager in hart en nieren? Vind je het leuk om mee te bouwen aan de professionalisering van onze sterk groeiende MKB organisatie? Misschien ben jij dan degene die we zoeken!

MediCapital Rent is al meer dan 20 jaar wereldwijd toonaangevend in de verhuur en verkoop van medische apparatuur en aanverwante diensten aan de farmaceutische industrie, specifiek voor gebruik bij clinical trials.

Om de financiële administratie verder vorm te geven die past bij een sterk groeiende wereldwijde business, zijn wij voor ons kantoor in Leiden op zoek naar een full-time en hands-on:

FINANCE MANAGER

Werkzaamheden:

Als finance manager ben je operationeel verantwoordelijk voor de complete financiële administratie (in de breedste zin des woords) van onze Nederlandse en Amerikaanse vestigingen en neem je daarin de meer complexe taken voor eigen rekening. Je rapporteert aan de Director Finance.

Jouw verantwoordelijkheden:

De grote diversiteit aan werkzaamheden zorgt ervoor dat je zowel controlling activiteiten verricht in aanvulling op het voeren van de financiële administratie..

Jouw profiel:


MediCapital Rent biedt jou:

Heeft deze vacature jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief naar Dominique Geneste-Hanssen via ons sollicitatieformulier.

Voor inhoudelijke vragen over de functie, neem contact op met Jody van Seumeren (Director Finance) op telefoonnummer 071-581 4 581.

*Acquisitie op basis van bovenstaande vacature wordt niet op prijs gesteld.