Elektro Technisch Medewerker

Heb jij passie voor het werken met mechanische componenten, pak je snel nieuwe dingen op en sta je bekend als een handig persoon? Dan zijn wij op zoek naar jou. Werken in een internationale en informele omgeving met een gezellige groep collega’s is wat wij je daarvoor in de plaats bieden.

MediCapital Rent is een internationaal opererend bedrijf dat medische apparatuur verhuurt en logistieke diensten verleent aan de farmaceutische industrie in het kader van geneesmiddelenonderzoek.

Voor uitbreiding in ons team in tijden van gestage groei zijn wij op zoek naar een nieuwe collega in de rol van Elektro Technisch Medewerker voor onze locatie in Leiden.

Wat ga je bij ons doen

Onze logistieke afdeling is opgesplitst in 3 verschillende teams welke nauw samen werken maar die elk een primaire verantwoordelijkheid dragen. De afdeling Logistiek is in zijn geheel verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van alle (medische) apparatuur, alle logistieke taken rondom de warehousing en order fulfillment vraagstukken. Vanuit Leiden verzorgt MediCapital Rent wereldwijde leveringen aan haar klanten en hier draag jij je steentje aan bij.  Op dagelijkse basis komen en gaan er zendingen vanuit van locaties wereldwijd. Omdat kwaliteit hoog bij ons in het vaandel staat zal je dan ook veel bezig zijn met het erop toezien dat alle zendingen klaar voor gebruik zijn en binnenkomende zendingen snel door een kwaliteitscontrole gaan, waar nodig uitvoeren van reparatiewerkzaamheden en proactief meedenken hoe we elke dag beter kunnen opereren.

Hierbij een overzicht van welke soort werkzaamheden je kan verwachten:

Wat neem je mee.

Wat kun je verwachten van MediCapital Rent

Binnen MediCapital Rent hebben we een informele “global” werkomgeving en dat is een van de dingen die ons uniek maakt. We bieden mensen een omgeving waarin ze hun persoonlijkheid en kennis en kunde mee kunnen brengen om bij te dragen aan de groei van de organisatie. We bieden onze medewerkers de ruimte om zichzelf te ontwikkelen zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

Interesse?

Spreekt dit alles je aan, dan zien we je sollicitatie graag tegemoet via het sollicitatieformulier. Mocht je inhoudelijke vragen hebben kan je contact op nemen met Rory Limburg via rlimburg@medicapitalrent.com of +31 6 83 53 34 17.